Zavřít

Vyzrálé hovězí pro Váš podnik

Nakupujte od farmářů

Maso přímo z jatek

Přímo z jatek zavážíme restaurace, jídelny, hotely, školy.
Distribuujeme vlastními chladírenskými vozy až k zákazníkům.

Nová moderní jatka s cirkulaci vzduchu

Nová moderní jatka s unikátní cirkulací vzduchu a řízení teploty zajišťují ideální podmínky pro zrání masa.

Zraní ve visu

Na rozdíl od jiných malojatek, naše čtvrtě zrají ve visu až 3 týdny. Na přání zákazníka necháváme zrát až 7 týdnů.

Nejkvalitnější ořez se mele na burgery

Výřezy prochází třídením. Nejkvalitnější ořez se mele na burgery.

Strukturu mletého si určíte sami

Strukturu mletého masa (velikost šajby) si určuje zákazník - pro zázaníky meleme moderním mlýnkem přímo na jatkách.

Vlastní bourárna moderní zrání

Volný chov bez hormonů a antibiotik

Bezstresová porážka

Vracíme české hovězí do restaurací

"Perfektně vyzrálé a skvělé připravené maso, které má nezaměnitelné vlastnosti, což ihned ocenili nejen naší kuchaři, ale i hosté na talíři."

JAN HORA, MARTIN BIČAN Roast & Grill Bistro

Vyžádejte si maso na ochutnání

Bio vyzrálé hovězí a Farmářské potraviny z celého světa

Recepty z farmy

řeznictví & bistro meatpoint

Adresa
Bubenečská 308/13
Praha 6 - Bubeneč
Volejte
+420 606 081 854
Otevřeno
Po - Pá
so
Po-Pá 7:30 - 19:00
So 9:00 - 15:00